Ač se Dalibor Gondík bál drsného tance paso doble, které odtančil v minulém kole, dostal se dál a v sobotu večer mohl na parketu předvést cha-chu. 

Své hubené tělo ale nerozvlnil natolik, aby potěšil nejen porotu, ale i diváky. U poroty skončil druhý nejhorší a od diváků si vysloužil nejméně hlasů. 

„Je to pro mě výhra. Už jen to, že jsem mohl zatančit to nejhorší paso doble v minulém kole, byla pro mě výhra. Moc děkuji Alici, že to se mnou vydržela celé čtyři měsíce, děkuji své sestře Adéle, ale hlavně své manželce, která mi po celou dobu manželství toleruje, že jsem obklopen krásnými ženami,“ řekl Gondík v děkovné řeči. 

Do dalšího kola tak postupují Jiří Dvořák, který získal plných 40 bodů, dále Veronika Arichteva, Pavla Tomicová, David Svoboda a Daniela Písařovicová. V příštím kole se ale vypadávat nebude kvůli charitativnímu večeru Paraple.

Fotogalerie
57 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva