Pátý taneční večer hvězda Ulice trumfla úplně všechny v sále, když svou smyslnou rumbu zakončila perfektním provazem. „Strašně se mi to líbilo a obdivuju ten provaz. Perfektní,“ vysekl jí poklonu jeden z porotců, Václav Kuneš (43). Pavla se skromně usmívala, ale ten gymnastický kousek byl nevídaný. Kolegům tahle paráda vyrazila dech.

Nejvíc v šoku ale musel být Dalibor Gondík, který byl do té doby všemi považovaný za soutěžícího s nejlepší fyzičkou. Ještě před začátkem StarDance totiž Aha! tvrdil, že některé věci se prostě udělat nedají. A mezi ně řadil i provaz. „Jedna věc je pracovitost a druhá schopnost. Starýho psa novým kouskům nenaučíš. Provaz už bych neudělal. Jsem takový postarší pes a nezkouším nový kousky,“ řekl Aha!.

„Mám spolužačku Danu Černou, která dělala gymnastiku na škole, to je přes třicet let zpátky. A ona si teď před představením sedla a udělala klidně provaz. Když to tělo umí, tak to nezapomene. Ale jinak to nejde,“ kroutil hlavou. Jeho teorii mu teď Pavla Tomicová ale rozcupovala na kousky – ani nechodila do tanečních a rozhodila nohy úplně ukázkově.

Mimochodem – pro znalé věci to nebylo zase až takové překvapení. Pavla v mládí dělala gymnastiku a provaz ukazuje za dvě pětky v restauraci mezi židlemi... Nicméně Daliborovi vytřela parádně zrak.

„Marek je chudák, protože se mnou získal i několik hendikepů. A kromě toho jsem taky nejstarší ze všech. Hodně věcí ani nelze dělat. I když můj tanečník je asi jeden z mála, kdo mě aspoň popozvedne,“ shazovala se hvězda Ulice, ještě než vůbec vlezla na parket. „Opravdu se bojím, že budu první člověk, který se pozvrací v přímém přenosu,“ obávala se.

VIDEO: Tomicová ze StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení!

Video
Video se připravuje ...

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
24 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva