„Slyšel jsem to, že to chtěli dělat dvaadvacátého, ale bude to patnáctého! Mně by se to teda v tu předvánoční sobotu vůbec nehodilo, to máme představení s Partičkou, a to bych tam jako nemohl jet?“ uvedl překvapený Richard Genzer (51).

Chtějí k rodinám

Geňa ze soutěže vypadl, přesto si má ve finálovém díle znovu zatančit.  A své si podle našich informací řekli k záměru veřejnoprávní televize i další soutěžící. „Byl to tady hukot! Všichni už chtějí odjet na Vánoce k rodinám, být v klidu. Proto štáb od plánu upustil,“ prozradil dobře informovaný zdroj.

Tři bojovníci

„Finále bude patnáctého prosince,“ odpověděla na dotaz bez bližších podrobností PR manažerka soutěže Aneta Veselská. V sobotu 24. listopadu ze StarDance nikdo nevypadne, protože hvězdy budou opět tančit pro charitu. Do finále by se tak podle propočtů deníku Aha! měly dostat, stejně jako před dvěma roky, tři páry.

Hra s konkurencí

Česká televize pořádně rozdráždila ostatní televizní stanice, které kvůli měnícím se termínům nevěděly, jakou prosincovou sobotu budou mít proti svému programu těžký kalibr v podobě oblíbené a velmi sledované taneční show.

VIDEO: Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník!

Video
Video se připravuje ...

Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva