Tanečník, který kromě Arichtevy v populární taneční soutěži vedl na parketu i Leonu Machálkovou (51), Miluši Bittnerovou (40) či Janu Doleželovou (37), na sociální síti zveřejnil zamilovaný snímek se svou partnerkou Sárou Affašovou (24), která je nejnovějším přírůstkem v Ulici.

„Když dva se rádi mají. Milášek,“ připsal mimo jiné ke společné selfie, na které s mladou herečkou nejsou skoro ani k poznání. Oba mají totiž zimní čepice a ještě fotku upravili pomocí speciálních filtrů. „I když moje princezna filtr rozhodně nepotřebuje, u mě je nutný,“ vtipkoval Necpál.

Své přítelkyni tak veřejně přiznal lásku, protože z jeho krásných slov je patrné, jak moc je pro něj výjimečná. Ostatně společných fotek byste na jejich profilech na Instagramech našli hned několik a dvojice už si dokonce společně pořídila i pejska z útulku.

Affašová byla navíc partnera podpořit i na přímý přenos StarDance. „Tak to konečně propuklo tý mojí hvězdě milovaný, tak sledujte a posílejte hlasy,“ vyzývala fanoušky už v říjnu dívka, která za svůj exotičtější vzhled vděčí tatínkovi, který je ze Sýrie.

Teď na sebe zamilované hrdličky asi nemají zrovna moc času, když Michal v jednom kuse trénuje s hvězdou První republiky Veronikou Arichtevou. Také Sára je dost zaneprázdněná, jelikož je v absolventském ročníku na DAMU, zkouší a hraje studentská představení a kromě toho se teď objevuje také v nekonečné Ulici coby Jana, kamarádka Roziny alias Anny Kadeřávkové (21).

Fotogalerie
60 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva