„Rád bych vám ukázal jednoho účinkujícího, kterého jste ještě nikdy neviděli,“ prohlásil Eben během minulého přímého přenosu StarDance a zmizel s kamerou mezi hudebníky. „Nachází se v dechové sekci na zádech a v tom nejhlučnějším místě hluboce spí. Je to, prosím pěkně, fenka Mollynka,“ sdělil překvapenému publiku a začal se mazlit s černobílým voříškem.

Všichni ji zbožňují

Tohle by mohl divákům vykládat během každého dílu oblíbeného tanečního pořadu. Molly zatím nevynechala jediný živý přenos. „Je miláčkem StarDance a během večerů se chová profesionálně,“ sdělila Aneta Veselská z České televize. Podle zjištění deníku Aha! ji do zákulisí a mezi celebrity protlačila kapela Moondance Orchestra Martina Kumžáka, která soutěžícím k tanci pravidelně vyhrává. Poté, co si ji vzali z útulku, jezdí s nimi úplně všude.

Má i svou kartu

Před pár lety si Molly vzali z plzeňského útulku a udělali z ní svého chlupatého maskota, bez něhož nevystupují ani na dalších kšeftech. I když z přítomnosti fenky nebyli v České televizi zpočátku nadšení, protože se báli, aby během přenosu nevběhla tanečníkům pod nohy, nakonec jí vystavili i samostatnou vstupní kartu do budov na Kavčích horách.

VIDEO: Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník!

Video
Video se připravuje ...

Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

STAŇTE SE FANOUŠKEM STRÁNKY BLESK TLAPKY

Fotogalerie
19 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva