Kurzy už zveřejnily například sázkové kanceláře TipSport nebo Chance. Bookmakeři obou společností přitom favorizují herce a dabéra Jiřího Dvořáka. „Dvořákův hlas je nezaměnitelný, vždyť ho tento herec propůjčil třeba slavnému Bobby Ewingovi ze seriálu Dallas. Stejně nezaměnitelné budou podle bookmakerů i jeho taneční kreace, které ho s kurzem 3,70:1 jistě katapultují až na celkového vítěze,“ vysvětluje tisková mluvčí Chance Markéta Světlíková.

Těsně za Dvořákem je pak s kurzem 4:1 zpěvačka Monika Bagárová a trojlístek nejlepších podle bookmakerů uzavírá moderní pětibojař David Svoboda s kurzem 5:1. Poměrně slušné šance ještě sázkové kanceláře přisuzují Daliboru Gondíkovi s kurzem 7:1 nebo Veronice Arichtevě s kurzem 8:1.

Mnohem hůře je na tom s kurzem 12:1 herečka Pavla Tomicová nebo moderátorka Daniela Písařovicová s kurzem 13:1. Outsiderem je pak shodně tipován Václav Kopta s kurzem 15:1. Ale stát se může opravdu cokoliv. „Je pravda, že třeba Lukáše Pavláska naši bookmakeři ze začátku také hodně podceňovali. Jeho mírně komické taneční kreace však měly u diváků takový úspěch, že se v soutěži dostal podstatně dál, než by kdokoli čekal. Třeba se tedy Koptovi povede stejně dobře,“ uzavírá Markéta Světlíková.

Video
Video se připravuje ...

Vyhublý a šlachovitý Gondík: Bude tančit ve StarDance! Česká televize

Fotogalerie
9 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva