I když jde ze seriálu do seriálu, tak se jako otec dospívající dcery Agáty a syna Prokopa musí pořádně otáčet.

Roman při vzpomínce na vyřazení ve finále prozradil, jak je to vlastně s honoráři v soutěži. "Člověka to naštve. Ale vlastně jsem z televize vyždímal, co se dalo. Protože jisté je, že dostanete zaplaceno za první a poslední díl. Za každé další kolo jsou procenta. Já jsem skončil v devátém kole a desáté bylo jasné, takže já byl maximálně spokojený," prozradil týdeníku Sedmička Roman Zach.

Jeho slova potvrzuje i zdroj přímo z taneční soutěže. "Je to tak, že všichni soutěžící mají za první dva díly a za finále plnou částku, kterou mají ve smlouvě. Když postupují, tak za každý další díl znovu celou částku. V případě, že vypadnou, mají po domluvě procenta z dílů, ve kterých už nesoutěží."

O motivaci tedy mají soutěžící postaráno. Ti, kteří vypadnou na začátku, totiž dostanou zhruba třetinu toho, co vydělají finalisté. Každý má navíc ve smlouvě trochu jinou částku, která vyplynula z individuální dohody s televizí.

Letošní již devátá řada StarDance ... když hvězdy tančí odstartuje 13. října na České televizi. Ze soutěže musel kvůli natrženému stehennímu svalu odstoupit herec a muzikant Václav Kopta. Zda bude tančit jen sedm párů nebo narychlo někoho seženou, není jisté.

VIDEO: Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem

Video
Video se připravuje ...

Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva