„Jsem nadšená, laťka je teda hrozně vysoko. V předešlých ročnících jsem nic lepšího první večer neviděla. Ty páry jsou úžasné,“ pronesla nadšeně blondýnka, která se byla i s partnerem Emanuelem Ridim (44) podívat na první přímý přenos StarDance. Podpořit někdejší kolegy ale musela tentokrát jen z publika.

„Trochu mi to chybí, ale zažila jsem to už třikrát po sobě. Tak teď budu aspoň fandit,“ posteskla si Hunčárová, která na letošní ročník nebyla oslovena, ačkoliv už po parketu vedla nejen Pavla Řezníčka (52), ale Emanuela v předchozím ročníku dovedla do semifinále a rok předtím Lukáše Pavláska (40) dokonce do finále! To bylo ovšem ještě v době, kdy tvořila v soukromém životě pár s tanečníkem a choreografem Onderem, který má výběr účastníků na starosti.

Jenže teď už je všechno jinak, protože mezi Lucií a »Italem v kuchyni« přelétla jiskra a ona se tak s Onderem po osmi letech vztahu rozešla. To jí teď ale zřejmě moc nepomohlo. I když si Jan našel už novou lásku, s expartnerkou už ani netančí. Vyměnil ji nejprve za vítězku minulé řady Veroniku Lálovou (27) a posléze za tanečnici Lucii Sloukovou.

„Předtím jsem třikrát tančil, dvakrát jsem vyhrál, jednou jsem byl druhý. Teď jsem odborný poradce a hlavní choreograf, který vybírá tanečníky. Letos už to dělám potřetí,“ potvrdil svou roli sám tanečník. Rozhodně ale nesouhlasí s tím, že by Lucku vyšachoval, protože je ještě zhrzený. „Letos jsem dostal od manažera projektu Honzy Potměšila zadání vybrat pět nových lidí. Měnilo se to vždycky, ale teď to mělo být ještě výraznější. Jsou tam tak tři nové tanečnice a dvě vítězky minulých řad,“ vysvětloval.

VIDEO: Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem!

Video
Video se připravuje ...

Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Pro Lucii tam letos nebylo místo. Byla tam třikrát za sebou, což kromě Marka Dědíka nebyl nikdo. Mé rozhodnutí je naprosto legitimní,“ tvrdil tanečník, který v minulosti dovedl k vítězství herečku Danu Batulkovou (60) a tyčkařku Kateřinu Baďurovou (35) a modelku Taťánu Kuchařovou (30) pak do finále.

S Hunčárovou prý teď ale nemá žádný osobní problém. „Moc se nepotkáváme, ale když se vidíme, tak jsme v pohodě,“ dodal Onder. Jeho slova ostatně částečně potvrzuje i ona. „Myslím, že byl požadavek to spíš obnovit, takže vybrali tři nový baby,“ odhadla, co bylo důvodem, že se letos do StarDance nedostala.

Místo ní dostaly šanci jiné krásky s mrštnými nožkami. Každopádně desítka těch, kteří osobnosti naučí taneční kroky, byla vybrána již pár měsíců dopředu. „Vždycky probíhá oficiální casting, letos byl v květnu. Tam zveme všelijaké tanečníky. Kritériem ale je, že musí být dobří, mít za sebou úspěchy a umět latinsko-americké tance i standardní. Musí mít nějakou zkušenost s výukou,“ objasnil postup Onder, který ale přesto vsadil na některé tváře z minulých let – na Marka Dědíka (35), Michala Padevěta (37), Veroniku Lálovou, Michala Necpála (30) a Alici Stodůlkovou (31).

VIDEO: StarDance 2018: Tomicová tančí s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání?

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

 

Fotogalerie
154 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva