Co do energie, byla na parketě StarDance nedostižná. Zatímco většinu nervozita svazovala, Pavla byla ve svém živlu. „Strašně moc jsem si to užívala, nervózní jsem byla hlavně předtím. Ale na divadle to mám podobně. Jsem docela velká trémistka, ale kamarádka, která je psycholožka, mi vysvětlila, že to vlastně není tréma, ale adrenalin,“ popsala své pocity po skončení přenosu. Po tom, čím si prošla, se s ní neradila zjevně poprvé.

První manželství se hvězdě Ulice totiž rozpadlo za dost zvláštních okolností. Otec jejího syna Adama (24) herečce po deseti letech oznámil, že ho přitahují muži. „Tu depresi nikdo, kdo nic podobného nezažil, nepochopí. Cítíte se strašně zneužitá, a navíc o svou lásku ani nemůžete bojovat. Předem víte, že jakýkoli chlap má větší šanci než vy, i kdybyste se na hlavu postavila,“ otevřela Pavla svou třináctou komnatu. Manžel nakonec odjel do Ameriky, kde by měl aktuálně žít se svým Raulem.

Víc než pochvalné hlasy porotců v sobotním StarDance pro ni tak muselo znamenat upřímné dojetí druhého manžela Ondřeje Malého, který jí tleskal z publika. „Energii mám i doma, ale vyloženě tajfun zase nejsem,“ vtipkovala herečka, která se podruhé provdala před 15 lety. S druhým manželem mají daleko otevřenější vztah. „Pavluška je ten typ, který se to snaží okamžitě řešit a vyříkat si to,“ prohlásil před časem. Na StarDance kývla nejen kvůli sobě, ale tak trochu i kvůli němu. „Manžel si stěžoval, že nic nedělám. Teď jsem, Ondrášku, konečně ta vrcholová sportovkyně,“ vtipkuje.

VIDEO: StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání?

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

Fotogalerie
59 fotografií