Na trénincích se Pavla skutečně nenudí. Kromě tance musí pečlivě pilovat i samotnou chůzi v botách na vysokých podpatcích a procvičovat musí i pružnost a ohebnost. „Dnešní trénink v Hradci Králové byl v duchu protahování… strečinku a sladkých odměn,“ napsal na Instagramu Dědík a připojil krátké video.

Na něm je Tomicová zachycena, jak sedí ve zkušebně na zemi, nohy má roztažené a před sebou má na podlaze podložku se třemi malými sušenkami ve tvaru zvířat.

K nim se chce hvězda Snowboarďáků i Ulice dostat za každou cenu, a tak se všemožně natahuje, aby je získala. Postupně se jí podaří sesbírat všechny tři laskominky. Z hurónského smíchu, který je pro ni typický, je jasné, že má ze svého pokroku radost.

Pořádně tím ale rozesmála i řadu fanoušků v komentářích, a tak je zřejmé, že Dědík s Tomicovou možná nebudou v soutěži předvádět nejlepší taneční kreace, ale zabodují svým vtipem!

VIDEO: Tomicová ve StarDance tančí s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání?

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

 

Fotogalerie
66 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva