Geňa na parket vpadl jako odjištěný granát. Hned od prvních tónů rytmické cha-cha šel do plných. Jako bývalý člen taneční skupiny UNO se rychle naučil kroky tanců, které mu dle jeho slov nikdy nebyly blízké, a předvedl několik dokonalých piruet. Porota mu dala hned několik přezdívek - odjištěný granát a výraz medvěda trhající ovoce. Ale bylo zřejmé, že si Richard tanec a celou show užívá. Nadšení neskrývá ani jeho manželka Linda Finková, která se na Stardance dívala v televizi.

„Geňa byl bezvadný, dokonalý tanec a spousta energie. Pro mě byl jedničkou večera a věřím, že se dostane do finále. Zhubl, stále drží rytmus, prostě pecka. Musím říct, že naše rodina zabodovala. I když už dlouho nejsme spolu, tak díky našim dětem navždy budeme rodina," vysvětlila Blesk.cz Linda, která už s Geňou nežije víc jak šest let.

Zatímco ona má stále stejného přítele Milana, tak Richard se na jaře po šesti letech vztahu rozešel se snoubenkou Markétou Jiránkovou a nyní má novou partnerku Pavlu. Ta ho byla podpořit na přímém přenosu, a pak spolu přišli na afterparty.

VIDEO: Genzer o svém nočním řádění! Kdo je holka, se kterou odjel na hotel?

Video
Video se připravuje ...

Genzer o svém nočním řádění! Kdo je holka, se kterou odjel na hotel? Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií