Soudní tahanici zpěvačky Lucie Vondráčkové (39) a jejího stále ještě manžela Tomáše Plekance znají nejspíš všichni, co pravidelně sledují česká média, nazpaměť. Hokejista, který se s oblíbenou pěnicí rozvádí, ji totiž nařkl, že zavlekla jeho syny do Kanady proti jeho vůli. Po několika stáních padl rozsudek, podle něhož musela Lucie oba chlapce vrátit do Česka. Jediné, co se Vondráčkové podařilo prosadit, bylo to, aby k přesunu došlo až na konci školního roku.

A vzhledem k tomu, že v zemi javorového listu končí školní docházka 21. června, a Lucie si již před několika dny na svém instagramu stýskala, jak těžké je sbalit osm let života do dvou kufrů, není nejspíš divu, že k onomu velkému stěhování již došlo. Alespoň co se kloučků týče. Poslední jídlo, které svým potomkům plavovlasá pěnice připravila, byla citronová bábovka. „A zmizí to asi tak během pěti minut,“ svěřila se Vondráčková na svých sociálních sítích. Pak už musela svým synkům - alespoň na nějaký čas - dát sbohem...

„Viděla jsem je v úterý ráno na frankfurtském letišti, bylo asi osm hodin. V Praze museli být zpátky nejpozději v poledne. Chlapečky jsem hned poznala, hlavně ten starší jde hodně do táty, a všimla jsem si samozřejmě i pana Plekance. Ale maminka kluků s nimi rozhodně nebyla,“ napsala prý do redakce extra.cz všímavá turistka. A další údajně potvrdila, že se trojice pohybovala na montrealském letišti v pondělí večer, dlouhou cestu tedy absolvovali přes noc.

"Děti se vrátily do Česka," potvrdil Blesku informaci právní zástupce zpěvačky Martin Kornel a dodal: "Klientka se do České republiky vrací, ale záležitosti, u koho děti budou a s kým budou, kometovat nebudeme.

Matyáš a Adam si tedy již nyní užívají ve společnosti svého tatínka a jeho nové, podle všeho těhotné, partnerky Lucie Šafářové  a k dispozici mají jak tatínkův luxusní byt v pražských Dejvicích, jenž před nějakým časem zakoupil za zhruba 15 milionů korun, tak i tatínkovu vilu na Kladně, kde žije i jejich babička, která se na chlapce již nepochybně velice těšila. Ostatně létala za nimi i do Kanady. Hvězda nepříliš úspěšné komedie The Perfect Kiss zatím podle všeho zůstává v Kanadě a balí zbytek věcí. I Vondráčkové by totiž mělo pomalu, ale jistě končit pracovní vízum…

VIDEO: Otec Lucie Jiří Vondráček (68) promluvil o dceřině situaci v únoru tohoto roku: Je zoufalá z únosu dětí

Video
Video se připravuje ...

Vondráček o chybějící dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií