Dlouholeté manželství Jany a Emanuela Ridiho bylo před rokem a půl oficiálně rozvedeno. Mají spolu syna Giacoma a jejich vztah je i po rozvodu přátelský. Když se Manu před dvěma roky zamiloval do tanečnice Lucie Hunčárové, nikdo to moc nechápal a v podstatě ani Jana, která už s kuchařem rok nežila ve společné domácnosti.

„Čekala jsem, že si někoho najde, přeci nebude sám, nečekala jsem, že zrovna Lucku, ale vlastně ono je jedno koho, to už je jen jeho věc," okomentovala tehdy jejich vztah půvabná blondýnka, která porazila rakovinu prsu, ale ještě několik let má hormonální léčbu.

Jana se synem žijí v bytě v Praze a Manu v domě nedaleko velkoměsta. Ale kvůli synovi a práci se vídají. Existuje možnost, že by se rodina dala zpátky dohromady, když už Ridi s tanečnicí netvoří pár? "No to si nemyslím, po 4 - 5 letech, co spolu nejsme, by to asi už nešlo," míní Jana.

Zatímco Emanuel provozuje několik restaurací v italském stylu, jeho bývalá manželka se pustila do podnikání v módě. V centru Prahy bude brzy otvírat obchod s luxusními kabelkami.

VIDEO: Tanečník, kterému holku přebral kuchař Ridi, Onder: Miluji herečku a zařizujeme byt!

Video
Video se připravuje ...

Tanečník, kterému holku přebral kuchař Ridi, Onder: Miluji herečku a zařizujeme byt! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií