Na sociálních sítích se nyní exhvězda StarDance pochlubila rozkošným snímkem, na kterém drží v náručí malé miminko. Svým fanouškům se pak svěřila s tím, že to pro ni byl poměrně nezvyklý zážitek. „Nevím, kdo z nás dvou měl větší strach a vyděšenější výraz,“ smála se Hunčárová.

„Rady a příkazy jsem snad splnila na výbornou...držet hlavičku a nepustit na zem,“ popisovala vtipně své obavy, aby se děťátku nic nestalo. „Jáchym mou návštěvu přežil,“ oddechla si partnerka televizního kuchaře Emanuele Ridiho (45) zvaného Manu, když chlapečka zase v pořádku vrátila rodičům.

Sama ještě žádného potomka nemá, a tak to pro ni byl nový zážitek. V komentářích se ale dočkala v podstatě samé chvály. „Moc vám to spolu sluší,“ shodovali se všichni a jedna paní pak dokonce naznačila, že už by si možná sympatická blondýnka měla také nějaké vlastní dítě pořídit. „Už je čas… pane profesore,“ vtipkovala na instagramu a vzápětí dodávala, že to myslela dobře. „Já vím, nejmladší nejsem,“ chytla se za nos Lucka, která její rýpanec brala s humorem. 

Těžko říct, jestli už ve skrytu duše po založení rodiny touží, nebo ji ta myšlenka moc neláká. Každopádně kromě věku by ji mohl v rozhodování popostrčit kupředu i fakt, že už víc než dva roky žije ve spokojeném vztahu se známým Italem, který už navíc jednoho potomka má. S bývalou ženou Janou má už většího syna Giacoma, a tak mu nelze upřít, že nějaké ty otcovské zkušenosti už nasbíral.

Před ním chodila Hunčárová dlouhá léta s tanečníkem Janem Onderem (33), s nímž také hojně vystupovala. Jenže pak díky StarDance poznala Ridiho, zamilovala se do něj a s Onderem se rozešli osobně a dokonce i pracovně. Její expartner, který už se na instagramu také mnohokrát rozplýval nad miminky a naznačoval, že touží po rodině, už ale našel zalíbení v herečce Lumíře Přichystalové

VIDEO: Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu

Video
Video se připravuje ...

Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu Instagram

 

Fotogalerie
43 fotografií