Sympatická blondýnka se na sociální síti pochlubila snímkem z dovolené, na kterém si užívá slunce a moře. „Tanec v Indickém oceánu s ománskou májkou,“ připsala k fotce Lucie, která zřejmě bez pohybu dlouho nevydrží.

Zato bez svého milovaného Itala zřejmě ano, jelikož se do ciziny tentokrát vypravila bez něj, i když v minulosti se bez něj nehnula ani na krok a několikrát s ním jela na hory, do Itálie, do Německa a také na Maledivy. „Ty jsi furt na dovolený, to je život,“ podivoval se kdosi v komentářích na Instagramu.

Tanečnice to ale hravě vysvětlila tak, že zase tolik neinvestuje do bydlení. Také prozradila, že společnost jí v Ománu dělá maminka.  „Slibovaly jsme si strašně dlouho dámskou jízdu. Teď jsme konečně sladily termíny,“ prozradila pro Super.cz Hunčárová, která ale od partnera neutekla napořád.

Jejich láska prý naopak jenom kvete. „Bydlíme spolu, je nám, myslím, fajn. Co bude dál, neřeším,“ dodala tanečnice, která se s Ridim přezdívaným Manu seznámila ve StarDance, kde mezi nimi přelétla jiskra. Předtím tvořila osm let pár s kolegou Janem Onderem (32). Ten už se ale přes jejich rozchod také přenesl a teď je šťastný s herečkou divadla Ypsilon Lumírou Přichystalovou. 

VIDEO: Tanečník Onder, kterému holku přebral kuchař Ridi: Miluji herečku a zařizujeme byt!

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Onder, kterému holku přebral kuchař Ridi: Miluji herečku a zařizujeme byt! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
38 fotografií