„Dlouhé vlasy, chybíte mi!“ posteskla si Jasmina Alagičová v pátek na instagramu. Před porodem si nechala své dlouhé lokny ostříhat na tzv. „mama sestřih“, jak ho nazvala sama moderátorka. Chválila si, jak je praktický a k nezaplacení. Pár týdnů uplynulo a balkánské krásce se začalo stýskat po dlouhých kadeřích. 

Jasmina neváhala, zavolala na pomoc svého dvorního kadeřníka a společně se pustili do proměny, při které novopečené mamince malého Sanela (1 měsíc) bleskově dorostly vlasy na délku před porodem. „Ahoj, tak toto je naše malá velká změna na nějakou dobu,“ pochlubila se okamžitě Rytmusova manželka fotografií na instagramu, kde předvedla své prodloužené vlasy.

Fanouškům se změna ale příliš nelíbila, což dali jasně najevo v komentářích. „Jde vidět, že je to umělé a nepřirozené. Tato práce nemůže být od profesionála. Za toto palec dolů. Bylo mnohem lepší, jak to bylo předtím,“ stojí v příspěvku jednoho ze sledujících. „Ten odstín absolutně neladí s vaší barvou vlasů. Nezlobte se, ale nevypadá to vůbec přirozeně. Je vidět, kde končí vaše vlasy. Nevím, kam dal kadeřník oči nebo kdo vybíral vlasy,“ hodnotí Jasminy proměnu další. 

Podobných reakcí se u fotografie objevilo skutečně mnoho, což Jasminu zarazilo, a proto sdílela další snímky, kde už vypadá lépe. Podle ní za to mohlo nepřirozené světlo „Děvčata, my jsme vás zmátli tím umělým světlem. Tak já jen (pro ty, které to samozřejmě zajímá), tohle je ta barva,“ vysvětlovala na sociální síti brunetka. 

Ani to ovšem nepomohlo, fanouškům se zkrátka proměna příliš nelíbí. Podle většiny z nich měla s kratšími vlasy větší šmrnc. „Kratší vám slušely mnohem víc. Teď jste zestárla,“ drsně hodnotí moderátorčinu změnu jedna z fanynek.

Jasmina je ale s proměnou spokojená, radši ale doplnila, že to není tak úplně napořád. Účes prý může zkracovat nebo prodlužovat podle potřeby. Moc děkuji za jakýkoliv názor, který jste vyjádřili. Já mám ze změny velkou radost a na těchto vlasech miluji právě to, že si je můžete dávat dolů a zpátky jak často jen chcete. Protože jsou maximálně šetrné k těm vašim, takže teď takto, potom znovu delší atd. Dokud nás to bude bavit,“ doplnila Jasmina. 

VIDEO: Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
84 fotografií