Malému Sanelkovi (21 dní) není ještě ani měsíc, ale jeho maminka Jasmina Alagičová by už zase ráda měla postavu jako lusk. Jasmině se zkrátka velmi brzy zastesklo po těle, kterým se pyšnila před tím, než otěhotněla. Na svůj instagram nyní přidala fotografii, na které je doma na zahradě oblečená do džínového overalu. 

„Děvčata, chodím v kombinéze v létě. Je to zlé. Stává se, že se já snažím poradit vám. Mohly bychom si to teď vyměnit? Jak jste se dávaly do kupy po císaři vy? ptá se čerstvá matka na instagramu dalších zkušených rodiček. A pro rádoby chytré rýpaly rychle dodala: „Liposukce není odpověď!

Jako kdyby předvídala kritiku, do statusu ještě napsala, že si je vědoma krátké doby od porodu. „Vím, že je to od porodu krátce, ale radši chci mít co nejdříve všechny informace a cenné rady od vás pohromadě, dodala Jasmina. 

Těžko si představit, že slovenská moderátorka s balkánskými kořeny netuší, jak se dostat rychle do formy, i když je pravda, že po porodu císařským řezem se musí cvičící režim poněkud přizpůsobit faktu, že tělo v posledních devíti měsících dostalo dost zabrat.

Podle fanoušků to však až moc řeší a kila půjdou dolů sama. „Takže: kojením, nespaním, osmi Mila řezy každou noc (dopředu rozbalit, ať v noci nešustíš), každý den čtyřhodinová procházka s kočárkem a kámoškou a čas. Ale hlavně nezapomínat na těch osm Mila řezů, radí s nadsázkou jedna z jejích fanynek. 

Některým zase její snaha o rychlé shazování kil a formování křivek přijde poněkud povrchní. „Mnozí by chtěli nosit kombinézu, mít po porodu strie atd., ale nemůžou. Buď na sebe pyšná, že jsi porodila krásného syna a neřeš hlouposti, zareagovala na Jasminy slova další z jejích fanynek... Vypadá to tedy, že na instagramu se Rytmusově krásce příliš dobrých rad na to, jak být po porodu brzy fit, nedostane.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
93 fotografií