Michal Kavalčík je typ muže, s nímž rozhodně není nuda, například jeho divoké taneční kreace a sólo na trumpetky v muzikálu Trhák v divácích vyvolávají salvy (i slzy) smíchu. Neméně zábavný je však i na svém instagramovém profilu, v němž si nyní rýpnul do slovenského rappera Rytmuse alias Patrika Vrbovského (42). Ten totiž první snímek svého čerstvě narozeného miminka opatřil množstvím vodotisků, pod nimiž nebyl ani on, ani malý Sanel téměř vidět. Šlo o upoutávku na blížící se umělcův koncert.

Tento krok nechápalo nejenom množství rapperových odpůrců i příznivců, jimž nebylo jasné, proč si Rytmus dělá reklamu i z narození dlouho očekávaného synka. A neunikl ani ostatním celebritám, především tedy Kavalčíkovi, jenž okamžitě vytvořil vlastní verzi onoho snímku Rytmuse se Sanelem a rovněž ho zaplnil vodoznaky. Připsal k němu: „Prej teď frčí tohle PROMO. Tak bych vás chtěl srdečně pozvat na velkou charitativní akci,“ láká moderátor primáckých Divošek své fanoušky na akci, jejíž výtěžek nepůjde do jeho kapsičky, ale vybírá se pro děti, které penízky potřebují mnohem více.

Kavalčíkův žertík ocenila například moderátorka Sandra Parmová (33), která komikovi napsala „Tohle je nejvíc!“, a připojila celou řadu pobavených smajlíků. Sice Michalův příspěvek nezískal tolik lajků jako ten Rytmusův, jistě však zasáhl mnohem více srdíček. A není to mimochodem poprvé, co Kavalčík touto nenásilnou cestou upozornil na nevkus některých českých celebrit: Minulé léto například zparodoval se svou těhotnou partnerkou legendární fotku Lucie Gelemové (36), která klečí u nohou svého Adonise Felixe Slováčka (76). Připomenout si je můžete v naší galerii...

VIDEO: Herec Michal Kavalčík o zápasu Vémola vs. Kincl. Nepřekvapí vás, koho tipuje za vítěze

Video
Video se připravuje ...

Herec Michal Kavalčík o zápasu Vémola vs. Kincl. Nepřekvapí vás, koho tipuje za vítěze iSport TV

Fotogalerie
41 fotografií