Přestože na to známý hitmaker Michal David nevypadá, údajně patří mezi ty vyvolené, kteří dokážou nahlédnout do budoucnosti pomocí karet. „Naučil jsem se je vykládat už jako malý kluk od mé tety Dagmar Kludské. Jedná se o takzvaný rychlý výklad, to je ze sedmi karet,“ vysvětlí divákům interpret snadno zapamatovatelných hitovek, jako je třeba Nonstop, Diskopříběh nebo Decibely lásky.

Přestože s sebou do studia žádné karty nepřinesl, Marta mu jedny propůjčí. „Strašně bych ti přál šťastný karty. Když budou špatný, tak se na mě nezlob, nemůžu za to,“ dodává, když si je Marta vylosuje.

Legendární písničkář Michal David ovšem záhy udeří na citlivou strunu. „Tak skvělé karty, které sis vytáhla, to se fakt přihodí jednou za život,“ sdělí moderátorce zpěvák. Mezi kartami nechyběla červená sedmička, což je podle něj synonymum daru, a též nejedna srdcová karta. „Třeba je na cestě boží dar, třeba jestli něco dalšího nepřijde, další Maruška… To fakt vypadá, že budeš těhotná, že seš v jináči, možná o tom ani ještě nevíš,“ raduje se David poté, co obnaží dalších několik karet.

„Schválně mi řekneš za dva měsíce,“ dodává zpěvák a skladatel potutelně, zatímco Marta je viditelně dojatá. Není totiž tajemstvím, že by si moc přála dalšího potomka.

Už přes čtyři roky je vdaná za gynekologa Miroslava Vernera (40), se kterým má dceru Marušku (5), ale vzhledem ke svému pokročilému věku a předchozích neúspěšných pokusech pořídit Marušce dalšího sourozence, už snahy o rozšíření rodiny vzdala. „Já jsem chtěla mít děti dokonce tři nebo čtyři, ale prostě se nám to bohužel nepodařilo,“ svěřila se letos v únoru na instagramu.

VIDEO: Marta Jandová: Dcera jde do první třídy a už chce podprsenku

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Dcera jde do první a už chce podprsenku Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
42 fotografií