Důvodem odvolání Vajdičky mělo být nezvládnutí jeho manažerských povinností, ale s tím většina herců nesouhlasí. Podle Vajdičky byl jeho odchod politická objednávka.

,,Generálnímu jsme dali jasně najevo, že většina souboru za Michalem Vajdičkou pevně stojí,“ řekl Denníku N  jeden z herců. A fakt, že herecký soubor je na generálního ředitele pořádně nabroušený, dali už i patřičně najevo. V sobotu se konal Den otevřených dveří v SND, kde se každý rok fanouškové potkají se všemi hereckými hvězdami. Ale ty hlavní nepřišly!

Tomáš Maštalír, Ján Koleník, František Kovár, Emil Horváth, Kamila Magálová, Richard Stanke či Diana Mórová, kteří na této akci nikdy nechyběli. I Milka Vášáryová se až ráno omluvila, že je nemocná. Mluvčí divadla Izabela Pažítková sice tvrdila, že mnoho z nich je na hostování v Košících, ale o této akci divadlo vědělo měsíce dopředu, a tak je zvláštní, že hostování ,,padlo“ právě na toto datum. Po chodbách se tak šuškalo, že to umělci udělali naschvál, aby dali najevo nespokojenost s odvoláním Vajdičky.

VIDEO: Tomáš Maštalír z oceněného filmu Čára: Jsem zdravý, takže s ženami mě uvidíte!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Maštalír z oceněného filmu Čára: Jsem zdravý, takže s ženami mě uvidíte! Blesk TV

Fotogalerie
14 fotografií