Už to vypadalo, že Kuba s Agátou jarní krizi zahnali, ale ani společná dovolená v Itálii, jejich soužití nakonec nezlepšila. Naopak, Prachařová před týdnem opět na sociální síti oznámila konec.

„Život není to, co chceš, ale co vydržíš...,“ napsala na sociální síť modelka a ověnčila to „hashtagy“ – nová zkušenost, zvládnuto, musím, freedom (volnost či svoboda). A pokračovala dál tím, že si na sociální síti změnila příjmení na své dívčí Hanychová. Navíc radikálně zkrátila účes.

Prachař se jako vždy odmlčel a veškerý čas věnuje práci. V úterý na TV Joj odstartovala další řada Talentu a porotci Jakub a Diana Mórová, kteří byli několikrát označeni za milence, spolu totiž »dovádí« přímo před kamerami!

Na casting dorazila trojice z Los Angeles a předvedla se jako živá fontána. Když dokončili své vystoupení, tak na diváky čekalo ještě větší divadlo. Prachař se totiž rozhodl, že si to vyzkouší na vlastní kůži. Sebral vodu, kterou měl na stole, napil se a s plnými ústy k sobě přivolal Dianu.

Ta se smála na celé kolo. ,,Ježíííš, neeeeee!“ křičela, ale dlouho se přemlouvat nenechala. Vzápětí se postavila těsně před Jakuba, dokořán otevřela ústa a on jí do nich vystříkl proud vody ze svých úst.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti 

Fotogalerie
38 fotografií