Zdeněk Godla si je vědom toho, že není profesionální herec. Doteď to měl o něco snazší v tom, že hrál v podstatě sám sebe a mohl hodně hrát, jak chtěl on sám. Když tak přišla nabídka na účinkování v oblíbeném nováckém seriálu z lékařského prostředí, rozhodně se hned v první vteřině jenom neradoval.

Co ho napadlo, když ho produkce seriálu poprvé oslovila, aby hrál roli Ludvi, objeveného bratra zákeřňáka Boba Schwarze, kterého v Ordinaci hraje Martin Zounar (52). „Že jsem v p*deli,“ řekl upřímně pro eXtra.cz Zdeněk Godla.

Jak si sám Zdeněk uvědomuje, role v Ordinaci je úplně jiná zkušenost, než jakou měl do té doby. Jinde totiž hrál tak trochu sám sebe a mohl i hodně improvizovat. Tady jsou ale podmínky zcela jiné, protože se Zdeněk musí přesně naučit to, co má ve scénáři. Jak si s tímhle poradil?

„Jde to. Poznal jsem, jak to tady frčí. Jak jsou rychlí, sice věčně neumím text, ale snažím se. Šprtám. Doma i v autě cestou na natáčení mi vždycky někdo předčítá scénář a já odpovídám. Martin Zounar i Lenka Termerová mi pomáhají. Oni umí improvizovat, když něco zkazím, umí nahodit a navázat,“ pochvaluje si své kolegy seriálový Franta z Mostu!, který musí každý den před natáčením vstávat ve čtyři hodiny ráno, aby stihl být včas na natáčení v hostivařských ateliérech.

VIDEO: Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé v seriálu

Video
Video se připravuje ...

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé v TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií