„O svých dluzích vím a snažím se je splácet, ale zašlo to tak daleko, že mi u dveří neustále stojí exekutor a stále mi něco zabavuje. Nejstrašnější na tom začíná být to, že ani nevím, kam co jde,“ svěřil se Blesku Godla před několika měsíci. Jeho celková dlužná částka tehdy činila 915 935 Kč.

V současné době je Godla po úspěchu seriálu Most! na roztrhání. Natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě, objeví se v historickém filmu Il Boemo a nyní finišuje natáčení komedie Štěstí je krásná věc. „Od natáčení Mostu se mi hodně změnil život. Mám hodně nabídek a lidi mě poznávají na ulici. Je to takový jiný, než to bylo,“ těší Godlu, kterého svérázný seriál katapultoval mezi hvězdy. 

Natáčením Ordinace si může Godla přijít až na 90 tisíc korun měsíčně a jak přiznává, je to pro něj velká finanční injekce, kterou chce použít na umoření svých dluhů. „No, řeší se to a je to na dobré cestě,“ popisuje herec svou momentální finanční situaci. 

„Role v Ordinaci mi určitě pomůže splatit dluhy. Shromažďuji si to, takže je to super. Protože mám toho víc, tak si z každého něco shromažďuji a až to bude celé, tak právníci to dají dohromady a zaplatí se to,“ vysvětluje svůj plán čtyřiačtyřicetiletý herec. 

Godla sice podle svých slov řeší celou situaci s právníky, ale těžko říct, jestli je v jeho případě dobré čekat, až našetří necelý milion korun. To určitě několik měsíců, možná i let, potrvá a mezitím mohou u exekucí nabíhat vyšší a vyšší úroky. Rodák z Chomutova si ale stojí za svým. „Shromažďuji a až to bude celý, tak to zaplatím,“ dodává Godla. 

Podobně jako Godla je na tom i postava, kterou ve filmu Štěstí je krásná věc hraje. „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svou nejnovější roli. Ve filmu si zahraje po boku hvězd jako Petra Hřebíčková (39), Karel Zima (41), Jan Dolanský (41) nebo třeba Nela Boudová (51). 

VIDEO: Zdeněk Godla alias Franta z Mostu: Exekuce neplatí! Chce si našetřit a pak je splatit najednou!

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Godla alias Franta z Mostu: Exekuce neplatí! Chce si našetřit a pak je splatit najednou! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií