Nejprve blondýnka na své sociální síti, kde je velmi aktivní, sdílela zážitky z Lego Landu, a tak se zdálo, že Řepkův odchod do vězení si nepřipouští. Později pro změnu začala řešit spíše praktické záležitosti a s pomocí hlasování veřejnosti se rozhodovala, jestli si má pořídit raději pračku a sušičku zvlášť, nebo obojí dohromady. Ovšem ve čtvrtek na ni dopadla zřejmě i sentimentální nálada a došlo na příspěvek s milovaným Tomášem. 

Kateřina se pochlubila starším snímkem, na kterém je vidět potetovaná ruka exfotbalisty, jak ji něžně hladí po tváři. „To nejlepší, co mám, je moje rodina," připsala k tomu jen, a tak to skoro vypadalo, jako by byl Řepka stále po jejím boku. Jenže snad všichni včetně jejích fanoušků i odpůrců na instagramu ví, že tomu tak není. Vždyť v pondělí 27. května nastoupil do ruzyňské věznice a za mřížemi by měl strávit 2,5 roku.

Skoro to tak nyní působilo, jako by Kristelová sdílela starší příspěvek. O chvíli později ale zareagovala a přidala fotku ještě jednou, přičemž tentokrát připojila o něco aktuálnější popisek. „Tímto chci poděkovat Vám všem, co mi píšete a vyjadřujete denně podporu i pro Toma. Mám vás všechny pozdravovat," napsala dojatě moderátorka, která tak konečně dala najevo, jak moc jí asi její milý chybí, když spolu nemůžou být.

Ovšem otázkou zůstává, proč u příspěvku nechala i pozitivní vzkaz „Good vibes only", tedy „jen dobré pocity" a také nápis Tom in the box, což zase v češtině doslovně znamená - Tomáš v krabici.  

VIDEO: Poslední slova Kristelové předtím, než odešel Řepka do vězení!

Video
Video se připravuje ...

TS Kristelová: Rozhovor o Řepkovi FTV Prima

 

Fotogalerie
109 fotografií