Přítelkyně Tomáše Řepky Kateřina Kristelová trávila první chvíle po uvěznění svého partnera pročítáním zpráv od jejich fanoušků. A v úterý pak několik desítek z nich zveřejnila na svém instagramu, společně s poděkováním za velkou podporu. 

„Chci vám poděkovat za slova podpory a sounáležitosti. Vážím si toho. Omlouvám se, že nestíhám všem odepsat, zprávy čtu postupně až teď. Ještě jednou díky,“ napsala Kristelová k černobílé fotografii, na které je se svým partnerem.

Postupně pak nasdílela print screeny mnoha zpráv, které jí fanoušci zaslali a velká část z nich byla i od Tomášových věrných sparťanů. „Díky všem sparťanům, kteří se ve zprávách objevujete často. Tomovi dám o vaší podpoře vědět,“ slíbila devětatřicetiletá blondýnka. 

Kristelová ještě nakonec všechny ujistila, že bude Řepkovi předávat osobní vzkazy, nejen od sparťanů. „Zpráv je spousta, kapitánovi předám všechny osobní vzkazy, nabídky i žádosti, který mu archivuju. A ještě jednou díky za vaši dávku opory a lásky. Je to strašně hezký,“ dodala Kristelová, která je přesvědčená, že jejich vztah více než dvouleté odloučení ustojí.

O tom ostatně veřejně mluvila už minulý čtvrtek na instagramu. „Není síla, která by naše pouto zničila, a proto je pro nás všechno, co zažíváme, posunem dál.“ 

VIDEO: Řepka je ve vězení: Hrdě a se vztyčenou hlavou nenastupoval...

Video
Video se připravuje ...

Řepka je ve vězení: Hrdě a se vztyčenou hlavou nenastupoval... Aktu.cz

Fotogalerie
152 fotografií