Těžko se chápe, proč je situace tak zoufalá, že Dominika Gottová nemá ani na cestu z Finska, kde žije, aby v Praze mohla navštívit těžce nemocnou matku a bývalou baletku karlínského divadla? A to v situaci, kdy kvůli srdeční arytmii musela do nemocnice?

Podle zjištění Blesku bohužel Dominika s maminkou pod cenou prodaly mezonetový byt, který jim Slavík koupil v lukrativní čtvrti na pražských Vinohradech. „Dominika na družstevní byt přispívala. Když se ale odstěhovala do Finska, její matka byla na všechno sama,“ dozvěděl se Blesk od blízkého přítele matky i dcery.

„Měla jsem tak tak na nájem. Neměla jsem už ale na příspěvek do fondu oprav a rozhodnutí, že se bytu musím po těch dlouhých letech vzdát, padlo, když jsem si měla na svoje náklady pořídit či obnovit okna, která už netěsnila a rozpadala se,“ svěřila Blesku v roce 2016 Antonie, proč se bytu zbavila.

Neřekla ovšem jak. „Prodala ho a dostala něco kolem dvou a půl milionu korun, což je směšné, když si člověk uvědomí, že byt s Dominikou měly vlastně v samém centru, a navíc na velmi klidném místě,“ konstatoval zdroj Blesku s tím, že obě mohly mít na svých kontech minimálně dvakrát tolik!

Peníze, které Antonie získala z prodeje bytu, potom prý spravedlivě rozdělila. Půlku dala Dominice, která ji utratila ve Finsku, a svou část dala za byt v Čihákově ulici, který si pronajala. A když už nebylo z čeho platit nájem, rozhodla se pro domov seniorů v pražských Vysočanech.

Gott přispívá 5000 měsíčně

Důchod by Antonii Zacpalové ve vysočanském domově stačil nejvýš na postel na dvojlůžáku. Její spolubydlící však byla velmi nemocná a nedalo se s ní moc žít. Jediné východisko podle našeho zdroje bylo požádat o jednolůžák, a aby si tenhle »luxus« mohla dovolit, musel pomoci Slavík. Antonii podle jejího přítele prý měsíčně posílá na účet pět tisíc korun.

„Panu Gottovi je Tonka za tuto jeho pomoc nesmírně vděčná. Uvědomuje si, že to není samozřejmost,“ poznamenal zdroj Blesku o dámě, která s Karlem otěhotněla ve 37 letech poté, co se dali dohromady tak, že jí nabídl odvoz z Kavčích hor k ní domů, ale během cesty se mlčky rozhodl jinak a skončili v jeho strašnické vile. 

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek

Fotogalerie
59 fotografií