Přestože to někdy působí dojmem, že se spolu už rozešli, vzápětí se bok po boku ukážou na veřejnosti, a všechny teorie, že (a proč vůbec) jejich tříletý vztah nevydržel, tak berou za své. Notně tomu nahrává i fakt, že Veronika Kopřivová velice často cestuje po celém světě ve společnosti svých kamarádek, případně se, jak alespoň tvrdí, do pozdních nočních hodin věnuje svému podnikání, zatímco její partner Jaromír Jágr, který by za hokej snad i dýchal, zůstává sám na Kladně.

Na Veroničině instagramu, kde se to dříve jenom hemžilo zamilovanými selfíčky, je nyní pusto, prázdno. Mnohé starší fotky zmizely docela. Sociální sítě poslední dobou pohledná blondýnka využívá jen k tomu, aby propagovala svou vlastní módní značku, svůj e-shop s přeprodávaným zbožím a své božské tělíčko.

Nejrůznější teorie, proč jejich vztah zkrátka nemůže a nemohl přetrvat, navíc nedávno podpořil i sám Jágr, když se vypravil do Číny společně s prezidentem Milošem Zemanem (74), zatímco svou milou Verunku nechal doma – pročež ona začala fňukat na sociálních sítích, kterak ji to v Čechách vůbec nebaví. „V domácím prostředí nemám moc náladu trajdat a pořizovat fajn fotky. Těším se, až zas vycestuji pracovat někam, kde mě to prostředí bude bavit,“ stěžovala si na instagramu a sdílela staré momentky, tentokráte ne z Ameriky, ale z Kanárských ostrovů. Není tedy divu, že se v médiích záhy objevila celá řada „zaručených zpráv“, že ve skutečnosti se tihle dva spolu už dávno rozešli.

Všem nepřejícím lidem ale nyní vytřela zrak samotná Veronika, která na sociální síti ukázala dáreček, který podle všeho pořídila pro svého miláčka: roztomilý perníček ve tvaru srdce s nápisem „šikulkovi“. Proč si známý útočník a někdejší hvězda Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins či Florida Panthers zaslouží takovéhle označení, a zda je to vůbec dar pro něj, to si zatím nechala sympatická Kopřivová jenom pro sebe, ovšem příznivci téhle krásky a slavného hokejisty mohou spekulovat, zda tímhle rozkošným perníčkem vyzdvihuje jeho nepochybné kvality na ledě – anebo ty skryté v ložnici.

VIDEO: Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda?

Video
Video se připravuje ...

Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií