Modelka, samozvaná podnikatelka a pravděpodobně ještě stále partnerka slavného hokejisty Jaromíra Jágra (47) Veronika Kopřivová má tělo, které jí musí závidět snad každá žena a nad kterým musí slintat snad každý muž. Před nedávnem sice předvedla na sociálních sítích v růžových šatech vlastní značky (a notně neforemného tvaru) pupíček, který okamžitě spustil vlnu spekulací, místo těhotenství však byly její oblejší tvary zaviněny spíše vydatným obědem.

Nyní totiž na instagramu ukázala, jak se denně „týrá“ intenzivním cvičením – a je jasné, že nejrůznější sklapovačky a urputné posilování břišního svalstva by s novým životem pod srdcem rozhodně nepodstupovala.

Kopřivová se nešetří dokonce ani na dovolené. Jak je totiž poslední dobou jejím dobrým zvykem, sbalila si kufry, zamávala Jardovi a vyrazila do Miami, které považuje za svůj druhý domov. Minimálně tedy od doby, co se jí, obyčejné holce, která si vydělávala na živobytí tancem u tyče v podniku nevalné kvality, podařilo na Floridě „sbalit slavnou hokejku“ a začala tu bydlet.

Přestože se teploty za Atlantským oceánem pohybují touto dobou od pětadvaceti až po třicet stupňů, Kopřivová se navlékla do slušivého pruhovaného kompletku a předvedla sestavu, které vděčí za své božské tělíčko, štíhlé nožky a pekáč buchet, který může laskat jenom nejzářivější hvězda kladenského hokejového týmu. Na cviky, které prokládá Kopřivová „klokaními skoky“ na švihadle, se můžete podívat i do naší galerie a vzít je jako inspiraci. Do plavek už není daleko!

VIDEO: Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda? 

Video
Video se připravuje ...

Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií