Vzhledem k tomu, že Jágra neviděla »v akci« víc než rok, nemohla si jeho návrat na domácí led v Kladně nechat ujít. Naopak vyrazila svého partnera podporovat a fandit mu a přizpůsobila tomu i své oblečení – pořádně se pro Jardu vyfikla!

„Mám na sobě tenhle super svetr se širokými rukávy a výstřihem. Mám v něm krásnou braletku (bralette je typ podprsenky – pozn.red.), to jen pro inspiraci,“ chlubila se Kopřivová na instagramu, kde lehce odhalila i dekolt, aby ukázala spodní prádlo, které zmiňovala.

Nezapomněla ani objasnit důvod, proč se vyšňořila a proč na jejím outfitu ten večer tak záleželo. Jágr se totiž konečně vrátil do hry a navíc přímo v Kladně. Na ledě vydržel 17 minut a 58 vteřin a stihl dát dvě nahrávky. Možná že mu pomohla i přítomnost jeho lásky. „Konečně se sešly věci tak, že mám čas a Jára hraje. Takže co? Jedu na hokej!“ radovala se Veronika.

Ta se na své sociální síti ale v různých modelech předvádí často, jelikož obchod s oblečením ji živí. Ovšem příspěvků s jejím přítelem, kterými v minulosti nešetřila, poslední dobou výrazně ubylo. Skoro to vypadalo, že už netvoří pár. Teď ale není pochyb o tom, že jsou stále spolu a šťastní.

VIDEO: Tohle je šťastný vztah? Kopřivová a Jágr: Smutné přiznání po společné večeři!

Video
Video se připravuje ...

Tohle je šťastný vztah? Kopřivová a Jágr: Smutné přiznání po společné večeři! Blesk TV

 

Fotogalerie
86 fotografií