Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hřebec Jágr slaví 47. narozeniny: Jaké krasavice prošly jeho postelí?

/
  • Významné ženy v životě Jardy Jágra
    15. února 2019 ● 19:48

    Hokejová legenda Jaroslav Jágr slaví patnáctého února sedmačtyřicáté narozeniny, a přestože se po jeho boku vystřídalo už několik neskutečných krasavic, žádné se ho zatím nepodařilo okroužkovat. Tři roky před padesátkou je stále ještě aktivní útočník s číslem 68 svobodný a bezdětný. Nejdůležitější ženou v jeho životě tedy zatím je maminka, které se v šoubyznysu neřekne jinak než „mama džegr“, ale i tak měl několik slavných „zářezů“.

  • 1.

    Iva Kubelková (41)

    První velkou láskou slavného hokejisty byla krásná modelka Iva Kubelková. Tehdy se psal rok 1996, Jágrovi bylo 24 let, Kubelkové 19, a čerstvě se honosila titulem české vicemiss. Byla s ním i v době, kdy slavil fenomenální úspěch na zimních olympijských hrách v Naganu. Pár snů se rozešel v roce 1999, a důvodem údajně bylo to, že vnadná modelka nezvládala život vedle vrcholového sportovce. 

    Dnes má Kubelková s partnerem Jiřím dvě dcerky Natálii a Karolínu, je uznávanou moderátorkou, občasnou herečkou, a dokonce i muzikálovou zpěvačkou – září totiž v roli učitelky Elišky v muzikálu Trhák.

    Jaromír Jágr s Ivou Kubelkovou v roce 1996
    Autor: archiv Ivy Kubelkové

  • 2.

    Nicol Lenertová (44)

    Půvabná Nicol Lenertová, která byla na přelomu tisíciletí moderátorskou hvězdou TV Nova, se s Jágrem seznámila v roce 1999, a i když s ním strávila jenom několik měsíců, měla na něj velký vliv. Během doby, co spolu randili, si nechal Jágr konečně ostříhat svůj ikonický mullet (pro Čechy takzvaný „účes na Jágra“, tedy vepředu krátké vlasy, vzadu „deka“ až po ramena).

     

    Také Lenertová je dnes vdanou paní a dvojnásobnou maminkou, s manažerem Jaroslavem Kalátem má syny Jaroslava a Dominika. Jednu dobu se pokoušela se skupinou NewTrio o hudební kariéru a v roce 2007 byla za jediné CD s názvem To se oslaví jmenována na Objev roku v Českém slavíkovi.

    Jarda Jágr s Nikol Lenertovou
    Autor: ČTK, Blesk

  • 3.

    Andrea Verešová (38)

    S vítězkou Miss Slovensko 1999 si Jágr začal v době, kdy jí bylo sladkých 19 let, a vydrželi spolu čtyři roky. Potkali se na tenisovém turnaji v Bratislavě a oficiálně se spolu začali objevovat v roce 2000. Velice jim to spolu slušelo. Andrea se dokonce vzdala své kariéry a odstěhovala se za ním do zámoří. Až později vyplulo na povrch, že se Verešová nesnese s jeho dominantní maminkou, a navíc by se ráda kromě studia na Právnické fakultě Univerzity Karlovy znovu věnovala modelingu. Jejich rozchod byl hodně bouřlivý.

     

    Dnes je Verešová partnerkou movitého právníka Daniela Volopicha a matkou syna Daniela a dcery Vanessy. Studia dokončila na Západočeské univerzitě v Plzni. Hojně se věnuje sociálním sítím. Na svém instagramu funguje jako vlivná influencerka.

    Vedle Andrey Verešové vypadal Jágr šťastně
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Lucie Borhyová (37)

    Jágr sice s oblíbenou nováckou moderátorkou nikdy pořádně nechodil, spíše než o vážný vztah šlo o krátký flirtík v létě 2004. Slavný hokejista se ale do půvabné blondýnky naprosto pobláznil. „Lásku na první pohled člověk nezažije mockrát, ale tohle byl přesně ten případ. Jak jsme se potkali, bylo nám jasné, že tam něco je. Zaujaly mě jeho oči. A pak i názory,“ prohlašovala tenkrát zamilovaná Lucie. Krátká romance ovšem zanikla stejně rychle, jako zahořela.

     

    Lucie Borhyová je stále na špici mezi moderátory televizního zpravodajství – a to nejen díky svým modrým očím, širokému úsměvu a obvodu hrudníku. Dlouhá léta tvoří moderátorskou dvojici s Reyem Korantengem. Je jednou rozvedená a má dvě děti.

    S krásnou Lucií Borhyovou to byl spíš takový úlet
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Inna Puhajková (32)

    Krásná iMiss 2004, modelka a moderátorka, pocházející původně z Ukrajiny, byla asi Jágrovým nejvážnějším vztahem. I když byla o dobrých 14 let mladší než on, vydrželo jí to s ním dlouhých šest let. Projeli spolu ruský Omsk a pobyli i v Americe, kde hrál v New Yorku a Philadelphii. Když to už vypadalo, že se jí ho podaří dotáhnout až do chomoutu a budou mít spolu děti, po kterých Inna tuze bažila, tehdy čtyřicetiletý hokejový mág se nedal. Na rodinný život se zkrátka ještě necítil.

     

    Po rozchodu s Jágrem Inna teprve rozjela svou kariéru, stala se moderátorkou a sportovní novinářkou. Zahrála si také v jednom nepříliš úspěšném seriálu. S přítelem Petrem Tlustým (33), který je fotbalista, sice už nějaký ten pátek chodí, stále se ale ještě nedočkala ani zásnub, ani vytouženého miminka…

    Jaromír Jágr s Innou Puhajkovou
    Autor: Blesk - Ladislav Křivan

  • 6.

    Veronika Kopřivová (27)

    Zatím poslední a podle všeho současnou partnerkou Jardy Jágra je Veronika Kopřivová. Ta začínala jako tanečnice u tyče v Německu, pak však vyrazila na Floridu a shodou okolností se jí podařilo seznámit s Jágrem. Přestože skálopevně prohlašovala, že vůbec nevěděla, jak slavný její nový partner ve skutečnosti je, jejich vztah „nenápadně“ propálila fotkou, na které jí Jágr zavazuje tkaničky u bruslí.

     

    Posléze pár svůj vztah přestal tajit a Kopřivová s ním bydlela na Floridě, přestěhovala se s ním do Kanady a nakonec se s ním vrátila do Česka. Život v Kladně ji však záhy začal nudit, a tak neustále cestuje po celém světě. Ovšem bez Jágra.

     

    Zda je tahle dvojice ještě stále spolu, to je ve hvězdách. Přestože předtím blondýnka informovala na sociálních sítích o každé jejich schůzce, společné fotky s Jágrem nyní ze svého instagramu notně promazala a poslední, kterou tam nechala, je z prosince 2017. Na všech dalších snímcích je jenom ona, ať už v plavkách, nebo zuřivě propagující svůj e-shop s přeprodávaným zbožím. A to vede ke spekulacím...

    Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou dřív hodně vrkal
    Autor: profimedia.cz

     

    Fotogalerie
    32 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

ladybug: Hřebec? Spíš valach.

(21. 06. 2019 20:25)

levandulova: Furt se hodnoti jeho zeny, co takhle hodnotit jeho, jestli je takova vyhra. Starnouci mamanek neschopny zavazku, velke sobecne dite, odeznivajici slava. Posledni dobou vypada jak houmles.

(24. 03. 2019 09:40)

spania: Nejvíc se mi líbil s Nicol,Andrejkou a Innou. Veronika Kopřivová je jeho nejhorší a nejošklivější holka.

(16. 02. 2019 14:09)

panda82: Tak s tou poslední to je jeho největší kopanec v jeho harému, s tou se chlubit nemusí

(16. 02. 2019 13:29)

sukin-sa-vracia: Po dlouhé době chválím Plesk za povedený nadpis

(16. 02. 2019 12:39)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy