Veronika Kopřivová patří mezi celebrity, které jsou na sociálních sítích velice sdílné. A s koncem roku obvykle přichází klasické bilancování. Kopřivová ho pojala jako okázalou výstavku svého pózování v plavkách po celém světě a setkávání s celebritami, a odhalila i některá soukromá a dosud nezveřejněná videa s partnerem Jaromírem Jágrem. Jenže si nešlo nevšimnout, jak postupem času z jejích příspěvků populární hráč s číslem 68 mizí…

Na samém počátku roku 2018 se ještě společně fotili v Calgary. Tehdy patrně netušili, že Jágrův předchozí silvestrovský zápas proti Chicagu bude pro tuhle světoznámou hokejovou legendu tím vůbec posledním v NHL. Na konci ledna se pak Flames s Jágrem definitivně rozloučili, a tak místo zámořských arén začala Veronika s Jaromírem objíždět tuzemské prvoligové zimáky. Což se jí podle všeho záhy začalo zajídat...

Jágrovi už v půlce února v podstatě ukončil sezonu (a možná i kariéru) havířovský Sikora na domácím kladenském ledě, a tak došlo na buchty "mama Džegr" a cestování po prostých krásách České republiky, zašli spolu například na Křivoklát. Kontroverzní dvojice se pak pochlubila i prvomájovým polibkem pod rozkvetlou třešní. V červnu spolu navštívili Las Vegas. Jágr na téhle epesní dovolené například řídil člun či laškoval s Veronikou u večeře svým "kouzlením".

Na podzim si bok po boku užili hudební vystoupení osmdesátkové zpěvačky Suzi Quatro nebo rapový koncert, kde Veronika řádila hlavně s kamarádkami. Připomněla i moment, kdy se s Jágrem dostala na Pražský hrad na oběd s prezidentem. I takhle daleko se dokázala dostat tahle obyčejná holka z Teplic, která svou kariéru začala notně neslavně v německých barech a která je vystudovanou kadeřnicí. Stačilo si jen najít vhodného partnera.

Jenže poslední společnou fotkou se slavným přítelem, kterou Veronika na Instagramu vystavila, je společný snímek s tenistou Novakem Djokovičem (31) na rozlučce s kariérou tenisty Radka Štěpánka (40). Tato fotka nese datum 18. října. A dál už nic, jen Veroničino cestování, koncerty, focení... a to vše bez jejího milovaného "kudrnáče". „Nesdílím své soukromí,“ říká najednou Veronika v reakci na povídačky, že to mezi nimi údajně neklape.

Fotogalerie
43 fotografií