V Anglii se Doria Raglandová zdržela přesně měsíc. Tři týdny pomáhala své dceři s přípravou na příchod miminka, po narození vnoučka Archieho však zůstala jen dva týdny.

Fotografové ji totiž spatřili už čtrnáct dní po příchodu Archieho na svět, jak před svým domem v Los Angeles opět venčí své psy. Právě psi a také nasmlouvané hodiny jógy byli důvodem, proč opustila svou dceru Meghan.

Ta tak v domě Frogmore Cottage zůstala se synkem sama. Pomocnou ruku jí pochopitelně dává princ Harry(34). Ale podle všeho Meghan odmítla i pomoc chův a jiných ošetřovatelek. Za to už ale s malinkým Archiem přivítali několik návštěv.

Jako první za nimi přiletěly Meghanina nejlepší kamarádka Jessica Mulroney (39) se svou dcerou Ivy (5). Úplně první z královské rodiny pravnoučka Archieho navštívili jeho praprarodiče královna Alžběta II. (93) a princ Philip (97). Seznámení proběhlo na hradě Windsor Castle a zúčastnila se ho i babička Doria. To byly chlapečkovi teprve 2 dny.

Později za ním domů do Frogmore Cottage přijeli na návštěvu William (36) a Kate (37) s dětmi, stejně jako Charles (70) s vévodkyní Camillou (71).

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
57 fotografií