První schůzka dokonce měla být v den, kdy Gotta odvezli do nemocnice! „Měli jsme o něj hrozný strach, nikdo jsme si nedokázali představit, že by tu jednou nebyl, muzikál bylo to poslední, na co by někdo chtěl myslet,“ vysvětluje Tofi v rozhovoru, který najdete nejen v knize, ale i pátečním Blesk TV magazínu.

Nakonec se prý schůzka, na které mělo zaznít Gottovo kýžené svolení k realizaci, uskutečnila po jeho návratu z nemocnice u něj doma na Bertramce. Zpěvák byl ale v té době na pokraji sil, přesto Tofiho a producenta Oldřicha Lichtenberga pozval.

„Otevřela nám Ivana, pozvala nás dál, pobíhal tam pes, byla tam hospodyně, a ať prý jdeme do kuchyně. Vešli jsme a Olda někoho pozdravil: ‚Dobrý den.' Nepoznal ho. Byl to Karel. Po chemoterapiích, v županu, pod ním pyžamo… Bez vlasů, pětačtyřicet kilo, hubený… Sedli jsme si k němu ke stolu, já, vedle mě Olda, proti nám Karel s Ivanou,“ vypráví Tofi, pro kterého se jedná o nezapomenutelný zážitek.

„A Karel, ve svém zesláblém stavu, chtěl znát můj příběh. Ať prý tedy spustím. Já, který jsem byl rozklepaný, když jsem mu ho měl vyprávět zdravému, jsem v sobě našel sílu a začal vyprávět…“ dodává Tofi. Celý rozhovor najdete v knize Náš Karel a v Blesk TV magazínu!

Kniha Náš Karel v prodeji od tohoto pondělí 3. června za 59 Kč!

Objednat si ji můžete i na internetu.

5739835:full:true:true

Fotogalerie
62 fotografií