Právě zveřejněná SMSka, kterou dostala od jakéhosi anonymního zdroje, popisující údajné noční hrátky této dvojice moderátorů, a následné narážky na jejich vztah, pak v médiích odstartovala divoké spekulace o konci manželství mladých rodičů Prachařových. Všem možným katastrofickým scénářům tehdy navíc notně nahrával sám Jakub, jenž se záhy poté odstěhoval z luxusní vily, kde s Agátou, jejím synem Kryšpínem (7) a jejich společnou dcerkou Miou (1,5) bydlel.

Podle zahraničních serverů byla vina pochopitelně na straně sexy Slovenky, která otce od rodiny údajně zatáhla po dobu natáčení zábavného pořadu do svého hotelového pokoje. Mórová se sice jednou, ale zato důrazně vyjádřila v tom smyslu, že mezi nimi nikdy k ničemu nedošlo, jenom si zkrátka po pracovní stránce velice rozumí, Prachař se ale obrnil hradbou mlčení – jak je u něj ostatně dobrým zvykem. Nyní je ovšem znovu po boku své údajné milenky, takže Agáta, která odjela i s dětmi do Izraele za svou maminkou Veronikou Žilkovou (57) a jejím manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým (62), musí v Tel Avivu pořádně skřípat zuby. TV JOJ totiž začala natáčet další, už osmou řadu Talentu!

Zda to mezi hercem, který naposledy v českých kinech zazářil v romantické komedii LOVEní, a plavovlasou Mórovou, hvězdou slovenského seriálu Panelák, bude jiskřit tak jako během minulé série, se ještě uvidí. Sympatie, které mezi nimi panují, rozhodně nejsou ničím vyumělkovaným a předváděným jenom na kameru.

Jisté je zatím pouze jedno: Agáta kvůli tomu rozhodně nebude mít lehké spaní. A dost možná ho už ani lehké nemá. Na instagram sice den co den láduje rajcovní momentky, na nichž se předvádí v plavkách, její fanoušci si už stihli všimnout, že z každé z nich je na míle daleko vidět její velký žal a trápení…

VIDEO: Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal!

Video
Video se připravuje ...

Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal! Jana Marvanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií