Den svých narozenin strávila Agáta Prachařová sama, jenom ve společnosti syna Kryšpína (7), s nímž měla zajít do aquaparku, a maličké dcerky Mii (1). Oporou jí nebyla ani maminka Veronika Žilková (57), jelikož ta se tou dobou již vracela do izraelského Tel Avivu, kde má manžela, velvyslance Martina Stropnického (62).

A právě tahle oblíbená herečka, která v současné době navštěvuje obýváky televizních diváků prostřednictvím seriálu Kameňák, pro Expres.cz potvrdila, že se Agáta nedočkala od svého manžela ani žádného dárku!

„Doufala jsem, že Kuba bude takový frajer, že Agátě aspoň pošle kytku, ale nestalo se,“ prohlásila údajně Žilková na adresu svého zetě rozezleně. Smutnou informaci potvrdila i sama Prachařová, která se v minulosti netajila vylepšováním svého dekoltu ponožkami. Na dotaz, zda ji Jakub přece jenom nepřekvapil a neposlal jí dárek například prostřednictvím kurýra, reagovala prý velice odměřeným a stručným slůvkem „ne“.

Ať už si člověk myslí o téhle bývalé modelce a současné moderátorce Agátě cokoliv, tohle si nejspíš ani ona nezasloužila. Její manželství s Jakubem Prachařem prochází natolik vážnou krizí, že si tahle ‚Máma nad věcí‘ (jak se jmenuje její nový pořad) už sundala i snubní prstýnek.

Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se situace kolem půvabné brunetky a talentovaného herce měla v blízké době zlepšit… Kromě toho by herec, který v těchto týdnech září na plátnech kin v romantické komedii LOVEní, měl být nyní pracovně v Brně, kde natáčí pohádku.

VIDEO: LESK! Pět let od smrti Bartošové: Z Artura je milionář! A Agáta sundala prsten a balí kufry

Video
Video se připravuje ...

Pět let od smrti Bartošové: Z Artura je milionář! A Agáta sundala prsten a balí kufry. 

Fotogalerie
32 fotografií