Tohle Agáta nečekala ani v tom nejčernějším snu. Manžel opustil nejenom ji, ale i obě děti, které spolu vychovávali. „Před tím než si Kuba přijel pro oblečení, tak jsem s ním mluvila. Měla jsem pracovní povinnosti, tak jsem nemohla být doma. To, že se vykašlal na mě, budiž, ale že ho nezajímají děti, je sviňárna," řekla pro Blesk.cz se slzami v očích Prachařová, která poté, co se Kuba odstěhoval z jejich společného domu, musela na party magazínu Story, protože pro něj fotila titulní stranu.

Jak Kryšpín, tak Mia byli zatím u své babičky Veroniky Žilkové, která na týden přiletěla z Izraele do Česka. Měla v plánu strávit velikonoční svátky s maminkou a všemi dětmi. To, co se stalo u její dcery Agáty, byl i pro ni velký šok. Ale snaží se jí být velkou oporou a pomoct jí, jak jen to jde. Bohužel její pobyt se už kvapem blíží ke konci.

„Máma v neděli odlétá zpátky do Izraele a já se už teď děsím, že tady zase na všechno zůstanu sama. Snažím se před dětma nebrečet, ale když jsem sama, tak na mě všechno padá, je to těžké. Naštěstí mám kamarádku chůvu, která u mě v neděli bude," dodala Prachařová.

Jak tahle krize dopadne, si nikdo netroufá říct. Ale jak už naznačila Veronika Žilková, která je dvakrát rozvedená, tak rozvod není nic dramatického. „Berte to s humorem, láskou a tolerancí. Nějakou daň za to, že jsme svá manželství nevydrželi, my rozvedení nést musíme." 

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií