Jeho úprk z manželského života s Agátou Prachařovou trval přesně patnáct minut. Tak dlouho Jakubu Prachařovi trvalo, než si sbalil dva kufry, jeden batoh a opustil společnou domácnost. Po několika dnech se vrátil z hor a rovnou zamířil se sbalenými kufry, které naházel do auta, do kasina na Černém Mostě. Tam akci od 19 do 23 hodin moderoval.

Během té doby mu bodyguardi, kteří místo přísně střežili před novináři, přeparkovali auto na plácek, kam neměla jiná vozidla přístup. Prachař tak po skončení akce nasedl do přistaveného osamoceného vozu a odjel.

Měl namířeno na dálnici do Brna, ale ještě než opustil Prahu, stavil se na benzince v Průhonicích. Natankoval a koupil si malé občerstvení jako pití, žvýkačky a možná i něco na zub. S věcmi se pak krátce před půl dvanáctou v noci vrátil do auta a rychlostí blesku mířil za dalšími pracovními povinnostmi.

Jeho žena Agáta mezitím „juchala“ na večírku časopisu, pro který pracuje. Děti mezitím pohlídala babička Veronika Žilková, která se jako dceřina podpora vrátila z Izraele.

VIDEO: Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal!

Video
Video se připravuje ...

Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal! Jana Marvanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií