Na Prvního máje vpodvečer se herec a muzikant Jakub Prachař objevil po čtyřech dnech doma v pražském Suchdole. Kvůli líbání pod rozkvetlou třešní ale docela určitě nepřijel. Vběhl totiž do vilky a po hodině už zase „bral kramle“. Z toho jen 30 minut vydržel pod jednou střechou s Agátou, která do jejich luxusní vilky dorazila o něco později.

„Odjel normálně do práce, ať tu není zase hysterie. Teď bude čtrnáct dní točit v Brně pohádku,“ prozradila po jeho odjezdu Prachařová. Co si rozhádaní manželé stačili říct, není jasné. Jakub měl ale očividně naspěch, protože si ani nestačil všimnout, že místo značkových kotníkových botasek, ve kterých přijel, má na nohou Agátiny papuče. Možná jsou ale šedé nazouváky s bílou kožešinkou u Prachařů putovní a nosí je každou chvíli někdo jiný…

Manželská krize trvá podle informací Blesku už několik týdnů. Na veřejnosti se začala propírat v sobotu 20. dubna, poté, co Agáta zveřejnila na svém instagramovém profilu fotografii ze svatby s Jakubem a napsala k ní: „Rozejít se na výročí umí málokdo...“ O tom, že je situace opravdu vážná, informovala Blesk Agátina kamarádka, podle které modelka a moderátorka dokonce musela vyhledat pomoc psychologa!

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií