Bohuš Matuš od počátku svého vztahu s nezletilou dívenkou prohlašuje, že i když mezi nimi panuje velká láska, nejde o nic fyzického. Už loni se dušoval, že na sex ještě nedošlo, jelikož je jeho přítelkyně ještě „malá, a na tyhle radůstky má čas“. Nic se na tom nezměnilo ani teď, když je okatá Lucinka o rok starší. Aby populární zpěvák zamezil všemožným pomluvám, opatřil si pro jistotu lékařské potvrzení její neposkvrněnosti.

O tom, co je mezi ním a Lucinkou, nyní hodlá Matuš mluvit otevřeně a upřímně. „U rodiny problém nebyl nikdy, mně jenom vadilo, že její spolužáci si ji dobírali. A neprávem,“ vysvětluje Blesku Matuš. Místo erotiky se ve volném čase věnuje se svou mladinkou přítelkyní například hraní na PlayStationu, rovněž sdílejí lásku ke zvířatům: k Vánocům jí zpěvák známý z muzikálu Fantom Opery jako vikomt Raoul pořídil králíčky a později ještě myšky. „Já když někoho miluju, tak já bych se pro něj rozdal,“ zdůrazňuje.

Připouští, že je jeho mladá slečna na svůj věk velice vyzrálá. Místo toho, aby trávila dlouhé hodiny na sociálních sítích s kamarádkami, mluví se svým partnerem dokonce o miminku! „Ona by děťátko samozřejmě chtěla,“ směje se umělec, kterého si už nejspíš nikdo nedokáže představit bez jeho charakteristického šátku na hlavě. „Já bych ve svých skoro padesáti letech mohl mít spoustu dětí, ale zatím jsem o ně tak nějak nestál…“ Dodává, že si je moc dobře vědom toho, že sama Lucinka je vlastně ještě dítětem, a tak rozhodně na tento krok ještě připravená není.

Dokáže si ale prý představit, že by s ní byl i v příštích letech, a třeba i nějakou tu rodinu založil. Moc dobře totiž ví, že není jediným umělcem, který se v českém šoubyznysu zakoukal do mnohem mladší dívky! Podobný osud měl například Waldemar Matuška (†76), jenž svou poslední manželku Olgu (70) potkal v době, kdy jí bylo čtrnáct let. Ani šestnáctiletý věkový rozdíl jejich lásku nijak neomezoval, vzali se ale ovšem až v době, kdy jí bylo osmadvacet. „Měli to dost podobné. Dlouho spolu kamarádili, a když byla pak starší, začal s ní Waldíček chodit,“ dodal pro Blesk.cz Matuš, který si z Matušky bere příklad.

Není to navíc poprvé, co je Bohuš pod tlakem kvůli něčemu obdobnému, v roce 2008 byl spojován s Barborou Škrlovou (45), s podivínskou osůbkou nechvalně proslavenou kuřimskou kauzou týrání dětí. I u té musel prostřednictvím gynekologického vyšetření dokazovat, že s ženou, co se vydávala za dítě, nikdy nic neměl. A to i přesto, že Škrlová jednu dobu navíc tvrdila, že u zpěváka bydlela! Žena se mu později sice veřejně omluvila, ale nepříjemná pachuť mediálního lynče zůstala…

VIDEO: Bohuš Matuš přichází s novým klipem a písní: Útočí s ní na Lucernu

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš přichází s novým klipem a písní: Útočí s ní na Lucernu Youtube.cz

Fotogalerie
35 fotografií