Na instagramu jednoho tetovacího salonu se objevila fotografie polonahého Jakuba Prachaře, na které se pyšní novým tetováním. „Jakub Prachař a jeho cesta," stojí v popisku. 

A tentokrát se nejedná o žádnou maličkost, které si člověk na první pohled ani nevšimne. Nové tetování mu totiž pokrývá celou levou paži a táhne se až k srdci! Prachař si nechal na hruď vytetovat devět červených stehů, ze kterých vede dlouhá červená čára, která přechází přes hory a zastaví se až u černé hvězdy, která má uprostřed číslo 5. U toho je ještě černým písmem napsáno: 'Never try never know', což je v překladu něco ve smyslu 'Pokud nezkusíš, nebudeš vědět'.

Jakub i Agáta stejný salón v minulosti navštívili už několikrát, například když si Agáta nechala na dlaň vytetovat srdíčka a smajlíky. Vždycky se ale jednalo pouze o drobnosti. Tentokrát ovšem novému tetování Jakub věnoval prostoru víc než dost. 

„To je dost zajímavé tetování. Výtvarné srdce, nebo že by rána a vyčištěné srdce? A pak cesta za vrchol hor ke své hvězdě?" spekuluje o významu tetování v komentářích jedna z fanynek. „Přes překážky ke hvězdám?" čte z tetování další. „Někdy je míň víc. Vkusné a určitě má svůj význam," píše fanynka Stanislava.

Ať už je význam tetování jakýkoliv, pro Jakuba musí mít hluboký význam. Nejenom, že se tetování jmenuje 'Cesta', ale také přišlo v období, které je pro Prachaře určitě nějakým způsobem milníkem v životě. Jeho odloučení od Agáty tak možná bude vážnější, než se mohlo zdát...

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
81 fotografií