Veronika Žilková je totiž manželkou poslance Martina Stropnického (62), jenž působí v Izraeli. A právě tam se za ním známá česká herečka i s dcerkou Kordulkou (13) přestěhovala, zatím na zkoušku, později možná natrvalo. Velikonoční svátky sice strávila po boku svých dětí, vnoučat Kryšpína (7) a Mii (1,5), a své maminky, ale to, co se zrovna dělo u její nejstarší dcery Agáty Prachařové, byl i pro ni velký šok.

A přestože jí dozajista po celou dobu poskytovala velice potřebnou morální podporu, dávala jí rady a předávala zkušenosti, její pobyt v Česku se nachýlil ke konci - a ona v neděli zamířila nazpět do Tel Avivu. Zrovna v den, kdy Agáta, co se nyní profiluje jako vždy suverénní Máma nad věcí, slavila narozeniny!

Podle sociálních sítí, kde je Žilková velice činná, ji to dost mrzelo. S Agátou sice ještě malou oslavu podle všeho stihla, na instagramu se dokonce neváhala pochlubit ani nádherným dortem, který pro dceru zakoupila, poté však už musela pospíchat na letiště. A z něj poslala herečka, která v současné době září na televizních obrazovkách v seriálu Kameňák, své dceři dojemný vzkaz! Sdílela totiž fotku, kde Agátu společně se svým bývalým manželem, režisérem Jiřím Hanychem (60), objímá, a napsala k ní: „Rodiče zůstávají rodiči, i když už nejsou manželé,“ a dodala, že právě 28. 4. 1985 se v 17.45 stali šťastnými rodiči právě oni.

Je to snad nějaká narážka na jeden z posledních statusů na sociální síti samotné Agáty? Tahle krásná brunetka se totiž v sobotu rozhodla utnout všechny spekulace o blížícím se rozvodu a všem vzkázala: „Jsme hlavně rodiče a musíme fungovat pro děti…“

Možná se jí její milující maminka snaží naznačit, že i když manželství s nečekaně prchlivým Jakubem Prachařem nevydrží, pořád je bude spojovat láska – k jejich dceři Mie. Prachař, jenž je nyní k vidění na plátnech kin v romantické komedii Lovení, se přitom se svými dvěma kufry a jedním batůžkem po čtvrtečním úprku ke své rodině dnes vrátil. Otázkou ovšem je, jak dlouho mu to vydrží. Šestiletý svazek se totiž poměrně zásadním způsobem otřásl v základech.

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií