Nastávající maminka Jasmina Alagičová se od dob svých začátků na slovenské Fashion TV nepatrně proměnila. Spekulovalo se o tom, že podstoupila hned několik plastických operací. Podle některých fanoušků má za sebou operaci prsou, nosu a rtů. 

Krásná moderátorka si na svém vzhledu pečlivě zakládá, o čemž svědčí i její příspěvky na sociální síti, kde velmi často doporučuje různé kosmetické procedury a přípravky. Pro své fanoušky ale chce být otevřená kniha, a tak prozradila, čím si ke svému dokonalému vzhledu dopomohla.

„Přepadla mě chvilka upřímnosti. Stále se něco píše, to už víme. Mrzí mě například to, že se píše, jak moc vyumělkovaná jsem. Nevím vlastně, co to slovo přesně znamená, ale jestli je zvětšení rtů (v míře, o které je úplně směšné mluvit) vyumělkované, tak potom vyumělkovaná jsem a také velmi spokojená," předešla dalším spekulacím balkánská kráska, která bude na konci měsíce slavit třicítku.

Jakákoliv další vylepšení jsou jen kosmetické procedury. Jiné operace totiž brunetka popírá. Je to totiž jediný 'zákrok', jaký jsem podstoupila. Líbilo se mi to, není to nic nebezpečného, vybrala jsem si pro to ty nejlepší,“ dodala Jasmina v minulosti na své sociální síti.

I přesto, že se o tyto informace podělila už v loňském roce, ve slovenském magazínu EMMA, kterému Jasmina s Rytmusem poskytli exkluzivní rozhovor o svatbě, se tyto informace znovu objevily. Že by chtěla Jasmina připomenout svou údajnou přirozenost?

VIDEO: Rytmus přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins

Video
Video se připravuje ...

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins Instagram

Fotogalerie
51 fotografií