Jasmina co nevidět přivede na svět jejich prvního společného syna. Dá tak Rytmusovi to, po čem vždycky tak toužil. V Jasmině našel lásku svého života a chce mít jistotu, že to tak bude cítit i jeho balkánská kráska. Proto neváhá splnit všechno, co jí na očích vidí. 

Jeho zpověď ohledně peněz ve vztahu začala vtipnou scénkou na jeho instagramu. „Kam pojedeme na svatební cestu?“ ptal se v něm Rytmus své novomanželky, která s nadšením odpověděla: „Do Karibiku,“ a rapper jen sklopil hlavu a přitakal. 

Další jejich „scénka“ byla z jednoho luxusního pařížského obchodu, ve kterém se v pozadí Rytmuse ozývá Jasmina: „Jaký máš pin kód? PIN KÓD!“ naléhala Jasmina. Rytmus neodpověděl, jen se tvářil jako největší podpantoflák světa. Že se jednalo pouze o legraci, je jasné, ale pravděpodobně to rappera donutilo zamyslet se nad tím, že i kdyby to Jasmina myslela vážně, neměl by problém jí přání splnit.

„Takže pokud má chlap love a neodráží se to na jeho ženě, dětech nebo rodině, tak je to prostě sobec. Pokud chlap love nemá a stará se o něho jeho žena a nedělá všechno proto, aby ty love měl, selhal. Není nic krásnějšího, aspoň pro mě, když se můžu starat o svou královnu. Vyvolává to ve mně pocit, že se starám o svou rodinu,“ svěřil se svým fanouškům na instagramu Rytmus. 

Pro svůj první manželský výlet si zamilovaná dvojice vybrala Paříž, ze které nemohly chybět fotografie od Eiffelovy věže. Velké nadšení ale zažila nastávající maminka až v obchodě věnovaném pohádce Aladin. Vzhledem ke svému jménu má k orientální pohádce Jasmina velký blízký vztah. 

„Já jsem v ráji. Ano, toto jsou létající koberce. A je tady všechno Jasmína a nebo Aladinovské věci, které miluji odjakživa! Ale mám malý kufr!“ mrzelo moderátorku. Vzhledem k předchozím slovům rappera by ale určitě nebyl problém jeden nebo dva kufry přikoupit. 

VIDEO: Dobré zprávy pro Hanku Krampolovou! A velkolepá svatba Rytmuse a Jasminy 

Video
Video se připravuje ...

Dobré zprávy pro Hanku Krampolovou! A velkolepá svatba Rytmuse a Jasminy Blesk TV

Fotogalerie
74 fotografií