Herečka si může přepych dovolit, jelikož natočila přes 70 filmů a objevila se ve 24 seriálech. Kromě toho snímky, v nichž se objeví, dokážou pobavit, ale i slušně vydělat tvůrcům. Například film Pupendo se stal sedmým nejvýdělečnějším českým filmem. Tržba téhle hořké komedie byla 87 242 241 Kč. O pár milionů lépe je na tom snímek Líbáš jako bůh s tržbou 89 850 536 Kč.

Eva samozřejmě také neodešla z placu s prázdnou. A tak si potrpí na módní kousky a nedá se říct, že by nějak zvlášť škudlila. Ostatně se drží hesla Žijeme jen jednou!. Když si před lety oblíbila Sicílii, dlouho neotálela a koupila si tam malebný domeček, aby tam mohla trávit volné chvíle i s rodinou. A to není zrovna levná záležitost, jelikož ceny tamních vilek se mohou vyšplhat až ke dvaceti milionům korun.

Holubová tak do slunné Itálie vyráží pravidelně a často i s dcerou Karolínou (24), která jí odhalila i svět módy. S přibývajícími léty se z ní stala velmi stylová dáma, která za módní značky zaplatí i desetitisíce. Například za tmavě zelenou kabelku Chanel, kterou si sama dala k šedesátým narozeninám, zaplatila 75 tisíc. Někdy se hodí trochu větší kabelka, a tak si herečka pořídila od stejné značky větší model za 130 tisíc, kterým se pyšnila na oslavě osmdesátin Karla Gotta.

Na pražském týdnu módy si pak nedávno pro inspiraci přišla v originálním baretu s přezkou značky Dior za 25 tisíc korun. „Je to můj první fashion week. Nikdy jsem na něm nebyla tady ani ve světě,“ svěřila se Eva, která v barevné bundě návrháře Jana Černého jen zazářila.

VIDEO: Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video
Video se připravuje ...

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií