Dcera zpěváka Petra Jandy (76) si při cestě vlakem do Ostravy krátila čas na instagramu odpovídáním fanouškům na zvídavé dotazy a nebála se otevřít i jedno velmi citlivé téma. Po narození dcerky Marušky, kterou má se svým manželem, gynekologem Miroslavem Vernerem, se v minulosti nechala slyšet, že by jí chtěla pořídit sourozence. 

„Já bych samozřejmě strašně chtěla. I manžel. Ale buď příroda dá, nebo nedá. Jsem vděčná za úžasné a zdravé dítě, tak uvidíme. Nejsem nejmladší a mám za manžela gynekologa, takže vím, jak to je. Ale jsem v klidu,“ řekla před dvěma lety Jandová serveru iDnes.cz.

Na stejné téma přišla řeč i teď v jejím dotazníku na instagramu. Zpěvačka přiznala, že i přes veškerou snahu měla příroda bohužel jiné plány. „Já jsem chtěla mít děti dokonce tři nebo čtyři, ale prostě se nám to bohužel nepodařilo, ale jsme šťastní, že máme jedno zdravé, úžasné dítě. Třeba potřebuje naši celou pozornost," připustila smutně Jandová. 

Celou situaci ale bere tak, jak je. Velkou hlavu si z toho nedělá. „Já jsem si konečně pořídila svoji vlastní malou rodinku, a proto jsem úplně nejšťastnější. Třeba jako včera večer, když jsme všichni tři leželi v posteli a lechtali jsme se, chechtali jsme se a to jsem nejšťastnější," dodala zpěvačka.

VIDEO: Marta Jandová: Kvůli dceři musela dát pryč psa, kterého měla 7 let! 

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Kvůli dceři musela dát pryč psa, kterého měla 7 let! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
59 fotografií