Marta Jandová má pěvecký talent v rodině, jejím otcem není nikdo jiný než slavný zpěvák Petr Janda (76), jedna z hlavních osobností rockové skupiny Olympic. Co se týče hudební kariéry ve třetí generaci, není ještě nic jistého.

„Jestli bude Maruška zpěvačka, to nevím. Tak trochu v těch mých stopách jde, ale do ničeho ji nenutím. A ještě je brzy o něčem podobném uvažovat,“ přiznala sympatická brunetka. Koneckonců u pětiletého dítěte se těžko odhaduje, kam ho vítr zavane v příštích rocích jeho života…

„Zatím to tedy vypadá, že by mohla být i aktivistkou Greenpeace. Když jsme totiž byli v Thajsku na pláži, tak místo toho, aby skočila do vln a užívala si moře, začala sbírat a uklízet odpadky. A totéž dělá, když jdeme do lesa. A podivuje se nad tím, jak můžou lidi dělat bordel. Takže se uvidí, jak to bude dál,“ dodala Jandová, která by se nezlobila ani tehdy, kdyby se ekologicky smýšlející Maruška rozhodla být „zpívající aktivistkou“.

Krásná rockerka, která se před časem zranila na horách a nalomila si kost v noze, si s kolegou Markem Ztraceným (33) na jevišti Divadla Hybernia střihla písničku Káva a sex. Jandová během vystoupení navzdory ortéze řádila a tančila, co jí síly stačily. „Muzika mě vždycky rozohní, ale přeci jen jsem se trošku šetřila. Noha pobolívá, uklouzla jsem na schodech, a kdyby mě viděl pan doktor, že jsem dala odpočinout berli, asi by mě nepochválil,“ kála se pak zpěvačka.

VIDEO: Marta Jandová: Kvůli dceři musela dát pryč psa, kterého měla 7 let!

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Kvůli dceři musela dát pryč psa, kterého měla 7 let! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií