Jelikož byl v životě rocker ženatý víckrát, potýká se nyní se starostmi otců, kteří zplodili děti ve vyšším věku. Jeho vnučka Maruška (5) od nejstarší dcery Marty Jandové (44) je totiž v podobném věku jako jeho dcery Anežka (9) a Rozárka (6), které má se současnou (a mladší) manželkou Alicí. A někdy je v tom zmatek!

„Maruška mi říká dědečku, moje holky jí říkají, ať mi tak neříká, když jsem jejich tatínek,“ vysvětloval v rozhovoru pro Top Star Janda s tím, že v dohledné době se navíc všechno trochu změní.

„Já nevím, jaký je to příbuzenský vztah, ale manželka mého vnuka, která je Číňanka, je v jiném stavu,“ prozradil radostnou novinku zpěvák s tím, že se nemůže dočkat. „A já budu konečně pradědeček, na to se těším,“ dodal nadšeně Petr, který také odtajnil, že byl nedávno na vyštření srdce pomocí katétru. Je prý v nejlepším porádku.

Sám za svůj život zplodil hned pět potomků. S první ženou Janou, kterou mu vzala rakovina, měl kromě Marty ještě syna Petra. Ten ale v nedožitých 34 letech zemřel v roce 2001 také na rakovinu (jelikož měl v té době potomky, dočká se nyní muzikant přírůstku do rodiny z této strany). S druhou ženou, moderátorkou Martinou Jandovou (49) má pak rocker ještě dceru Elišku (25). Do dalšího dítěte už se Janda nežene, ovšem na dědečka a nově i pradědečka se prý cítí.

VIDEO: Petr Janda se plácl přes kapsu! Svou mladou ženu slušně rozmazluje.

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda se plácl přes kapsu! Svou mladou ženu slušně rozmazluje. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií