„Mě by zajímalo, jestli máte někdo dny, kdy vlastně děláte milion věcí, ale děláte úplný ho*no...,“ začala zostra Andrea Pomeje, jejíž prací je nejen víkendové hraní jako DJ po vyhlášených klubech, ale kromě toho předtáčí i v rádiu svůj víkendový vstup, na který se musí vždy dopředu řádně připravit. Jak to ale vypadá, trpí tím, čím mnozí z nás - sklony k prokrastinaci!

„Já mám dneska dělat rádio, Péťa ráno odvezl Aničku do školky, jel si něco vyřizovat, tak jsem si řekla ok, udělám si kafe a sednu si k tomu, hezky si připravím hudbu do rádia. Tak jsem si udělala kafe, sedla si k tomu a půl hodiny koukám různě po facebooku a tak dále. A uvědomila jsem si, že jsem chtěla dát do pračky včera večer prádlo a nedala, tak jsem šla nahoru, roztřídila to prádlo, dala ho do tý pračky, otevřela ten šuplíček a všimla si, že to je hrozně zas*aný od toho prášku...,“ zdlouhavě popisuje v InstaStories, jak z plánu pracovat nakonec vznikl úklid celého domu, nanesení šnečí pleťové masky i zhlédnutí posledního dílu nekonečného seriálu Ulice.

„Pak jsem si udělala druhý kafe, že už jdu na to. A když jsem si ho nesla nahoru do kanceláře, tak jsem zlila kompletně celý schody... zateklo to až dolu na podlahu, takže mám vytřený schody i chodbu, umytý nádobí, vypraný prádlo, krásnou pleť, odkoukanou Ulici a rádio? Tadááá, nic,“ postěžovala si krásná Andrea s tím, že pracovat z domova je zkrátka náročný. „Asi na to nemám úplně buňky,“ svěřila se fanouškům s chorobným odkládáním práce, které ji alespoň přimělo kompletně vygruntovat celou domácnost. A to se počítá!

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií