Andrea Pomeje, která před několika málo týdny podstoupila reoperaci svých bujných silikonových vnad, byla Jiřímu několik let po boku v dobrém i zlém. A že toho zlého bylo. Jiřího sklony k alkoholu, dluhy, nemoc... Nakonec ale přece jen našla štěstí po boku urostlého klempíře Petra Plačka alias Pedritka, se kterým se pohledná DJka rozhodla začít nový, lepší život. A jak jinak ho nastartovat, než společným hnízdečkem lásky.

Pomeje už před časem přiznala, že se budou s partnerem a dcerou Aničkou stěhovat za Prahu do nového domečku. A podle jejího instagramu to vypadá, že na stavbě se už dodělává to nejdůležitější a stěhování je tak skoro na spadnutí. Dům za Prahou s vlastní zahradou však není tak docela Andrein životní sen. Původně totiž plánovala stěhování do Thajska, které jí přirostlo k srdci díky tomu, že do oblíbené dovolenkové destinace už celé roky pravidelně létá za prací, kde hraje v místních vyhlášených klubech.

„Já myslela, že se chcete stěhovat do Thajska? Držím palce,“ napsala Andree zprávu jedna ze sledujících. A Pomeje pohotově vysvětlila, proč ke stěhování tisíce kilometrů do jihovýchodní Asie zatím nedošlo. „Chtěli jsme. Našli jsme si tam domeček k pronájmu, já domluvila práci a veškerá povolení. Jenže jedna věc pořád nebyla jistá... A to, jestli když budu vystupovat, bude Anička v těch nejlepších rukou. Strašně jsem se bála ji někomu svěřit, byť jen na pár hodin! Tak jsem to podvědomě bojkotovala,“ přiznala v komentářích na instagramu krach plánů, které již začala realizovat.

„Nemít ji, tak už jsem tam dávno! Ale intuice a zodpovědnost za tu malou bytost mi teď říká, že doma jsme tady,“ smířila se kvůli dceři s tím, že ještě nějaký ten rok zůstane v Čechách. Z jejích slov ale vyplývá, že se čeští fanoušci budou jednoho krásného dne muset se svojí oblíbenou DJkou rozloučit.

VIDEO: Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií