Stačí nešikovné vystupování z auta či scházení ze schodů a hned vykoukne to, co nemá, například kousek kalhotek, nebo dokonce kousek rozkroku. To se stalo v letošním roce například zpěvačce Céline Dionové (51) či herečce a provokatérce Taře Reidové (44) známé příznačně z komedie Prci, prci prcičky. Holý zadeček zase ukázala představitelka krásné Popelky Lily Jamesová (30).

Jiným celebritám se zase vymstila volba nenosit podprsenku. Některé sice přednosti klidně ukážou v průhledném topu, jako by se nechumelilo, jiným ale ňadro vykouklo spíše omylem a zrovna u toho byl i všímavý fotograf. 

Při pěveckém vystoupení Christiny Aguileraové (38) se tak divákům skýtal pohled na její mocné vnady a pouze bradavky zůstaly skryty. V celé kráse pak odtajnila jedno prso zase herečka Bella Thorneová (22), kterou pozlobily knoflíčky na blůze.

Je tak už víc než jasné, že ani známé osobnosti nejsou dokonalé, ale naopak jsou to pouzí smrtelníci, co chybují, podobně jako my ostatní. V galerii se můžete podívat na ty nejpikantnější trapasy roku 2019!

Fotogalerie
53 fotografií